Mintaj w majonezowo koperkowej panierce
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2019/11/mintaj-w-majonezowo-koperkowej-panierce.html
Delikatny filet z mintaja w aksamitnej panierce.Skladniki:250 g filetow z mintaja1 lyzka majonezu1 lyzka posiekanego koperku1 lyzeczka slodkiej musztardysol, pieprz4 lyzki maki4 lyzki bulki tartejolej do smazeniaPrzygotowanie: Filety osuszamy papierowym recznikiem. Kroimy na 10 cm kawalki. Majonez mieszamy z posiekanym koperkiem, sola, pieprzem i slodka musztarda. Marynujemy godzine. Make mieszam...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 12
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 16
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Najsamprzód napiszę, że to danie smakuje tylko z... ⇖ 54
W ubiegłym roku na półki Empiku trafiła dość ciekawa... ⇖ 136
Pomimo tego, że bardzo lubię eksperymenty w kuchni, to... ⇖ 106
Mocno korzenne ciasto znad samego Gangesu w połączeniu z... ⇖ 102
Nie, żebym nie lubił surówki z kiszonej kapusty, ale w... ⇖ 96
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 71
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 56









































