Najnowsze przepisy
Ciasto na maślance z rabarbarem i kruszonką. Puszyste,... ⇖ 4
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 2
Komunijne ciasto biała trufla jest jednym z lepszych ciast... ⇖ 23
Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pieczarkami, to... ⇖ 17
Mistrzowska golonka. Przepis na golonkę wieprzową. Ma chrupiącą skórkę, a w środku jest mięciutka
Jaka jest idealna golonka? Musi być mięciutka w środku, mięso powinno rozpływać się w ustach i być dobrze zamarynowane. A skórka? Oczywiście rumiana i chrupiąca! Jeśli będziecie trzymać się tego przepisu, taka właśnie wyjdzie. Po prostu mistrzowska. Przepis na golonkę wieprzową Składniki: 2 golonki wieprzowe (przednie), 3 cebule, 6-8 ząbków czosnku, ziele angielskie – łyżeczka, […] Artykuł Mistrzowska golonka. Przepis na golonkę wieprzową. Ma chrupiącą...
Przepisy z bloga
Kolorowa, bardzo smaczna i nie nawet nie trzeba podawaÄ... ⇖ 51
Nietypowe danie gulaszowe, bo ze schabu, który krojony... ⇖ 3060
To danie nie tylko peÅne smaku, ale i bardzo pożywne... ⇖ 73
Kilka podstawowych skÅadników, prosty przepis i... ⇖ 103