Najnowsze przepisy
Pesto z pietruszki i orzechów włoskich Pesto zawsze warto... ⇖ 4
Koperty z ciasta francuskiego Szybka przekąska z gotowego... ⇖ 12
Witam Kochani! W sezonie na młodą kapustę polecam szybki... ⇖ 35
Dzisiaj zapraszam na chrupiące ptysie, które wypełnimy... ⇖ 30
Ciasto Truskawkowa Zachcianka to pyszny i efektowny wypiek,... ⇖ 107
Chcesz wiedzieć jaką moc ma Zdrowotna nalewka z kwiatów... ⇖ 27
Moussaka
W ramach wspolnego gotowania postanowilismy przygotowac grecka moussake. Jest to rodzaj zapiekanki, ktorej podstawowym elementem jest baklazan i mieso mielone - najczesciej baranina, lecz rownie czesto przygotowuje sie ja z miesa wolowego. I wlasnie taka wersje wybralam, glownie dlatego, ze K. nie przepada za miesem z owieczki, poza tym jest ono nieco drozsze od wolowego, takze wybor byl prosty.&n...
Przepisy z bloga
Paneer to ser wywodzący się z subkontynentu indyjskiego.... ⇖ 409
Curry z kukurydzy z groszkiem to kolejne fantastyczne,... ⇖ 422
Wielkanoc zbliża się wielkimi krokami w związku z czym... ⇖ 437
Sałatka tajska z paluszkami krabowymi to idealna sałatka... ⇖ 443
Paszteciki z ciasta francuskiego z haggisem to idealna... ⇖ 425