Najnowsze przepisy
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 5
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 18
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 47
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 38
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 53
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 92
Mozzarella w kwiatach cukinii
Dzieki wlasnemu warzywnikowi mam dostep do swiezych kwiatow cukinii. Zauwazylam, ze mozna je juz kupic na bazarach i w niektorych wiekszych sklepach. To swietny produkt do faszerowania, we Wloszech w codziennym uzytku, dla Polakow wciaz zaskakujacy. Kwiaty najlepiej jest zrywac o poranku, bo sa wtedy otwarte. Łatwo je wtedy faszerowac i widac, czy nie ma w nich zadnych owadow. Przy zrywaniu nalez...
Przepisy z bloga
Sos miodowo-musztardowy gości na naszym stole od kilku lat... ⇖ 31
Ostatnio praca zawodowa zdominowała moje życie. Niektóre... ⇖ 58
Wiele lat temu przeczytałam książkę o kobiecie, która... ⇖ 20
Po pierwszym upieczeniu pieczywa na twarogu nie byłam... ⇖ 65