Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do ciasta marcepanowego z owocami Ciasto... ⇖ 5
Wprowadzenie do Wielkanocnej babki z lukrem Wielkanocna... ⇖ 6
Wprowadzenie do malinowej babki czekoladowej Dlaczego warto... ⇖ 5
W sytuacji zagrożenia życia lub zdrowia niezwykle ważna... ⇖ 10
Fit TIRAMISU i kulinarne show w domowej kuchni Dziś biorę... ⇖ 17
Muffinki zebra z polewą czekoladową i migdałami

Muffinki Zebra , czyli smaczne, dwukolorowe i szybkie w przygotowaniu babeczki. Do tego podzielne i praktyczne, gdyz z wielka checia wskakuja do wyprawki do pracy czy szkoly. W wersji lzejszej - bez polewy, smakuja rownie wysmienicie.Skladniki (12 porcji)-2 szkl. maki-1/2 szkl. cukru-2 lyzeczki proszku do pieczenia-2 lyzki kakao-1 szkl. mleka-1/4 oleju-2 jajka-szczypta solina polewe-t...
Przepisy z bloga
Gotowane krewetki, cytryna i pietruszka to zawsze udany... ⇖ 762
Sezon na kurki to jeden z moich ulubionych. Te niepozorne... ⇖ 599
Uwielbiam klasyczny hummus, ale lubię też go od czasu do... ⇖ 660
Siekane kotlety są fajną alternatywą dla zwykłych... ⇖ 694
Lubię proste i wytawne muffinki. Chociaż często są... ⇖ 730
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1750
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 882
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 839
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 567
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 482
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 459