Najnowsze przepisy
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 22
MUSS TRUSKAWKOWY
Skladniki:1/2 kg truskawek2 opakowania galaretki truskawkowej2 lyzki zelatyny500 ml wrzacej wody Przygotowanie:2 opakowania galaretek rozpuscic w 500 ml wrzacej wody, nastepnie dodac 2 lyzki zelatyny i dokladnie rozpuscic. Odstawic do przestudzenia. Truskawki wyplukac dokladnie pod biezaca zimna woda. Szypulki nalezy usunac tuz przed zmiksowaniem, by woda nie przedostala sie do srodka i nie pogor...
Przepisy z bloga
Składniki:Budyń truskawkowy:2 opakowania budyniu o smaku... ⇖ 181
Składniki:2 x 450 g serka homogenizowanego waniliowego2... ⇖ 172
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 265
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 216
Składniki:Masa serowa 250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 274