Najlepsze pierniczki miękkie, a zarazem chrupiące
Źródło: https://www.urwiswakcji.pl/2024/12/najlepsze-pierniczki-miekkie-zarazem.html
Mój ulubiony przepis na pierniczki. Są miękkie, ale też chrupiące. Takie lubimy najbardziej! Można je jeść od razu po upieczeniu. Wypróbowałam wiele przepisów na pierniczki, ale dla nas ten jest najlepszy. Te pierniczki można zrobić nawet na ostatnią chwilę lub też zamknąć szczelnie w pojemniku. Po upieczeniu są zarówno miękkie, jak i chrupiące. Jeśli chcecie bardziej miękkie to polecam ciasto rozwałkować trochę grubiej i piec krócej (u mnie to ok. 6-7 min). Ja...
Najnowsze przepisy
Witam Kochani! Polecam prosty sposób na pyszne paszteciki... ⇖ 14
Jeśli szukasz pomysłu na ciekawe danie z rybą w roli... ⇖ 13
Chcesz zdrowo się odżywiać, ale brakuje Ci czasu na... ⇖ 18
Przepyszne, soczyste, filety z kurczaka, słodko winne, w... ⇖ 16
Pieczone podudzia z kurczaka w aromatycznej marynacie... ⇖ 18
Pasztet z karpia z dodatkiem jeszcze kilku ryb. Jest on dla... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Rewelacyjny świąteczny przysmak do barszczyku. Taki co... ⇖ 75
Takie kulebiaki robię obowiązkowo na Wigilię i święta.... ⇖ 169
Wspaniały smaki i naprawdę bardzo szybki w przygotowaniu!... ⇖ 313
Tak nam smakuje że ostatnio robię je nawet po 2 razy w... ⇖ 385
Chrupiąca, owocowa pokusa to ciasto, które moi bliscy... ⇖ 598
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 584
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 513
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 489
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 421
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 393
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 386
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 378
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 261
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 260
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 254









































