Najnowsze przepisy
Roladki z kurczaka z serkiem topionym i natką pietruszki... ⇖ 18
Przepis na proste i super proste proteinowe serniczki na... ⇖ 16
Aromatyczne i lekkie wegetariańskie leczo z cukinii to... ⇖ 15
Małe przekąski z szynką, serem, ogórkiem konserwowym... ⇖ 24
Topfenknödel to knedle z kuchni austriackiejw mojej wersji... ⇖ 10
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 113
Nalewka z jeżyn

2 kg jeżyn 500 gramów cukru 700 ml spirytusu 400 ml wody Przygotowanie: Dojrzałe nie uszkodzone jeżyny myjemy w zimnej wodzie. Odsączamy i dokładnie przekładamy do słoja. Zalewamy wodą ze spirytusem (owoce musza być całkowicie zatopione), zamykamy słój szczelnie i odstawiamy na 4 tygodnie w suche i ciemne miejsce. Przynajmniej raz dziennie należy potrząsnąć słojem. […] The post Nalewka z jeżyn appeared first on Ricette.pl.
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 441
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 448
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 435
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 500
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1077
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 420
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 319
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 275
Chrupiąca, owocowa pokusa to ciasto, które moi bliscy... ⇖ 256
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 230
Chrupiąca, pikantna cukinia w zalewie curry to doskonała... ⇖ 175
Przepis na ogórki z kurkumą, idealne do kanapek i nie... ⇖ 157