Najnowsze przepisy
Bardzo dobre dziadkowe ciasto, dziadkowe - bo mój Dziadek... ⇖ 4
Wilgotne ciasto z rabarbarem i kruszonką, które idealnie... ⇖ 13
Roladki drobiowe z mozzarellą, cheddarem i szczypiorkiem... ⇖ 14
O Cholera!, czyli szwajcarski pieróg w cieście zapiekany
W ramach kontynuacji poznawania tajnikow szwajcarskiej kuchni natknelam sie na danie o bardzo zagadkowej i niejedno znaczacej nazwie Cholera. Pierwsza mysl – „coz za tajemnicza potrawa kryje sie p...
Przepisy z bloga
Kazdy, kto lubi sledzie, nie powinien przejsc obojetnie... ⇖ 1311
Czasami chodzi za czlowiekiem cos slodkiego, kusi i kusi,... ⇖ 630
Aura na dworze poraza dzis szaroscia, smutkiem, nic tylko... ⇖ 735
Miala byc cielecina ale poluje na nia juz od kilku dni i... ⇖ 652
Wakacyjny wrzesniowy urlop juz za mna wiec powoli wracam do... ⇖ 641
Wczoraj nasz lasek za oknem wierzgal jak pies ogonem. To... ⇖ 668
Niektorzy wiedza, a niektorzy sie dowiedza, ze lubie... ⇖ 677