Najnowsze przepisy
Witam Kochani! Polecam łatwy przepis na lekkie ciasto z... ⇖ 11
Sezon truskawkowy przed nami a truskawki warto zamykać w... ⇖ 6
Przepis na chrupiące skrzydełka buffalo z piekarnika.... ⇖ 11
Ekspresowy, prosty i pyszny sos z pulpecikami. Przepis Kati... ⇖ 4
Mamoncillo, znany również jako sapodilla, to owoc, który... ⇖ 16
Soki warzywne i owocowe to nie tylko smaczny dodatek do... ⇖ 13
Chrupka z białej czekolady do tortu to chrupiąca warstwa,... ⇖ 17
Przepis na delikatne, wilgotne i puszyste ciasto jogurtowe... ⇖ 27
Wietnamska kawa z phin to coś więcej niż napój – to... ⇖ 19
Ciepłe dni w końcu nadeszły, a co z tym idzie można na... ⇖ 16
Orzechowy Janek

Czesc!Bardzo proste i smakowite ciacho. Zachecam do upieczenia, zadowoli smakoszy slodkosci :)Skladniki:* 15 dkg maki* 10 dkg orzechow wloskich zmielonych* 1 budyn czekoladowy* 1 czubata lyzka kakao* 2 lyzeczki proszku do pieczenia* 15 dkg cukru* 4 jaja* 1/2 szklanki mleka* 15 dkg maslaMaslo utarlam z cukrem i jajkami na puszysta mase. Dodalam kolejno make, proszek do pieczenia, kakao i budyn. Wym...
Przepisy z bloga
Sałatka śledziowa z pieczarkami.Tu użyłam pieczarek... ⇖ 1052
Gulasz z szynki.Szynka jak dla mnie nie jest wdzięcznym... ⇖ 779
Pyszna odmiana mięsa z piersi kurczakaW domu bardzo je... ⇖ 876
Piernik parzony na sztucznym miodzie.Tańsza alternatywa... ⇖ 804
Pierś z kurczaka z pieczarkami w sosie pomidorowym.Bardzo... ⇖ 876
Łaciata Krówka - to przepis z mojego starego zeszytu.... ⇖ 4416
Przepisy na czasie
W świecie domowych wypieków i deserów, zielone ciasto... ⇖ 751
Kiedy tylko w sklepach pojawia się rabarbar, to wiem, że... ⇖ 642
Cienki czekoladowy biszkopt, warstwa brzoskwiniowego... ⇖ 632
Szukasz ciekawej i niebanalnej propozycji na sałatkę,... ⇖ 502
Dziś propozycja na coś prostego i pysznego, czyli... ⇖ 389
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 368
Najlepsze ciasto z jabłkami Takie szybkie, proste ciasto... ⇖ 293
Udka z air fryera to rewelacyjny sposób na przepyszne... ⇖ 265
Puszyste kluski z serka i kaszy manny Dziś krok po kroku... ⇖ 265