Łosoś w śmietanowo - pomidorowym sosie

Łosoś w sosie na bazie śmietanki 30%, z dodatkiem przecieru pomidorowego, czerwonej papryki i świeżego szpinaku.Składniki:800 g filetu z łososia ze skórą,200 g świeżego szpinaku baby,200 ml śmietany 30%,łyżka masła,kawałek pora - ok 5 cm,papryka czerwona,łyżeczka przecieru pomidorowego, łyżeczka słodkiej papryki,sól,pieprz cytrynowyPrzygotowanie:Z łososia delikatnie usuwamy...
Najnowsze przepisy
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 8
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 14
Jeśli szukasz czegoś ciekawszego niż nudne kanapki, to... ⇖ 11
Sekret tego ciasta to zdecydowanie czas i temperatura... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Domowe zapiekanki z farszem z pieczarek, cebuli, szynki... ⇖ 38
Zupa z burakami, marchewką, ziemniakami i fasolką - zwana... ⇖ 51
Ekspresowy przepis na pyszną tortillę z indykiem oraz... ⇖ 66
Małe przekąski z szynką, serem, ogórkiem konserwowym... ⇖ 86
Danie niemalże jednogarnkowe. Pyszna sezonowa fasola... ⇖ 120
Ta sałatka to świetny pomysł na wykorzystanie kurczaka... ⇖ 105
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 759
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 293
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 245
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 180
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 173