Łosoś w sosie cytrynowo - koperkowym
Źródło: https://www.kulinarneinspiracjefutki.pl/2023/01/osos-w-sosie-cytrynowo-koperkowym.html
Propozycja na pyszne, pożywne i proste w przygotowaniu danie z rybą w roli głównej, które przygotujemy w zaledwie 15 minut. Dodatkiem do łososia jest aromatyczny sos cytrynowo - koperkowy oraz zielone papryczki padron (Pimientos de Padrón) - przysmak bardzo popularny w północnejczęści Hiszpanii. W Polsce najczęściejdostępna jest ich łagodna odmiana....
Najnowsze przepisy
To ciasto sezamowe wygląda jak makowiec, a w środku kryje... ⇖ 4
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 15
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 8
Gwiazda betlejemska Zimowe wieczory mają w sobie coś z... ⇖ 9
Druga nieco inna propozycja fit makowca, którego robi się... ⇖ 15
Śledzie gajowego z suszonymi borowikami (po myśliwsku)Są... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i... ⇖ 66
Przepis nadelikatne, puszyste i wilgotne ciasto z dodatkiem... ⇖ 53
Grzybowa to jedna z moich ulubionych zup, która zawsze... ⇖ 45
Kimchi to tradycyjne danie kuchni koreańskiej składające... ⇖ 64
Uwielbiam kuchnię pełną wyrazistych smaków i aromatów,... ⇖ 62
Ryby bardzo często goszczą na moim stole, a makarony... ⇖ 84
Sandacz to delikatna ryba, która odznacza się maślanym,... ⇖ 93
Knedle ze śliwkami zawsze przypominają mi najlepsze smaki... ⇖ 215
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1826
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1213
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 728
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 699
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 615
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 604
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 568
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 491
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 488
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 471









































