Pad Pak Thai

Pad Pak Thai to szybkie, proste i oczywiście niezwykle pyszne danie z Tajlandii. Jest to tajska wersja stir fry, na którą bardzo duży wpływ miała kuchnia chińska. Pad Pak Thai tradycyjnie składa się głównie z warzyw z dodatkiem źródła białka jak, kurczak, krewetki tudzież wołowina. Ta wersja jest wegetariańska, bo zapewne ktoś z moich drogich… Czytaj dalej Pad Pak Thai Artykuł Pad Pak Thai pochodzi z serwisu Możesz nie mieć nic... Ale jeśli masz pasje... to tak jak...
Najnowsze przepisy
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 6
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 6
Pieczarki od zawsze towarzyszyły mi w kuchni – były... ⇖ 20
Let me tell you, cooking shrimp in an air fryer is an... ⇖ 19
Oh my goodness, have you tried *air fryer cauliflower* yet?... ⇖ 17
Oh my goodness, let me tell you about these blueberry... ⇖ 16
Let me tell you, there’s nothing quite like a bowl of... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 774
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 321
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 275
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 198
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 195