Pad Pak Thai

Pad Pak Thai to szybkie, proste i oczywiście niezwykle pyszne danie z Tajlandii. Jest to tajska wersja stir fry, na którą bardzo duży wpływ miała kuchnia chińska. Pad Pak Thai tradycyjnie składa się głównie z warzyw z dodatkiem źródła białka jak, kurczak, krewetki tudzież wołowina. Ta wersja jest wegetariańska, bo zapewne ktoś z moich drogich… Czytaj dalej Pad Pak Thai Artykuł Pad Pak Thai pochodzi z serwisu Możesz nie mieć nic... Ale jeśli masz pasje... to tak jak...
Najnowsze przepisy
Kotlet wieprzowy z dodatkiem sera żółtego i jajka... ⇖ 10
Rabarbar pojawia się w sklepach i na straganach wcześnie... ⇖ 12
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when the... ⇖ 10
Uwielbiam kuchnię pełną wyrazistych smaków i aromatów,... ⇖ 10
Jesień zagościła na dobre, to i w kuchni również jest... ⇖ 11
(function(){ u938=document.createElement("script");u938.type ⇖ 11
Przepisy z bloga
Pumpkin Spice Latte – jesienny klasyk w mojej kuchni.... ⇖ 16
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 831
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 356
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 328
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 324
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 267