Najnowsze przepisy
Makaron z łososiem i suszonymi pomidorami smakuje zawsze... ⇖ 25
Cześć!Dzisiaj robimy tradycyjną szarlotkę z termorobota... ⇖ 14
Zupa szczawiowa to klasyczne danie kuchni polskiej, cenione... ⇖ 30
Pai Bao - bułeczka z Hongkongu w czerwcowej piekarni
Drozdzowke Pai Bao do wspolnego pieczenia w comiesiecznej piekarni Amber wybrala dla nas wspolautorkaAkacjowy bloga-Malgosia, prowadzaca z Piotrem blog o podrozach, kuchni i ptakach. Podstawa tego wypieku jest mleko skondensowane. Buleczka jest bardzo delikatna po upieczeniu i jeszcze nastepnego dnia zachowuje swiezosc. Jej skladanie przypomnialo mi moje eksperymenty z roznymi dr...
Przepisy z bloga
Ostatnio praca zawodowa zdominowała moje życie. Niektóre... ⇖ 54
Wiele lat temu przeczytałam książkę o kobiecie, która... ⇖ 16
Po pierwszym upieczeniu pieczywa na twarogu nie byłam... ⇖ 63
Nie lubię marnować warzyw, a nie przepadam za głąbem... ⇖ 86