Najnowsze przepisy
Szukasz pomysłu na elegancki i wyjątkowy obiad? Ten... ⇖ 1
Cukinia faszerowana gyrosem to danie, które z pewnością... ⇖ 26
Przepyszne ciasto. Kiedy przygotowałam je pierwszy raz na... ⇖ 59
Młoda kapusta z boczkiem i ziemniakami to pyszny wiosenny... ⇖ 30
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 32
Pak choy – kapusta właściwa chińska
Pak choy – kapusta właściwa chińska Jedliście już? Jak przygotowujecie? Macie swoje ulubione przepisy? To warzywo kapustne jest bardzo popularne w Azji. Często możemy spotkać je w azjatyckich daniach. Obecnie coraz łatwiej kupić je również u nas, choć cena jest dość wysoka. Jej oryginalna nazwa brzmi bai cai, czyli biała kapusta. Inne spotykane nazwy: pakczoj, pak-choy, bok choy, bokczoj. Jest dość uniwersalnym warzywem cenionym za delikatny smak z nutą goryczki...
Przepisy z bloga
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 156
Grillowane boczniaki BBQ Do boczniaków mam słabość.... ⇖ 48
Energetyczne kulki mocy Dzień dobry! Dzisiaj chciałam... ⇖ 66
Masa z kaszy manny Idealna do przekładania ciast, placków... ⇖ 36