Pakowanie próżniowe – co warto wiedzieć?
Źródło: https://fullsmaku.pl/2022/06/16/pakowanie-prozniowe-co-warto-wiedziec/
Każdy doskonale wie, że pozostawione jedzenie bardzo szybko się psuje, traci swój smak i zwyczajnie nie nadaje się do spożycia. Odpowiedzialny jest za to tlen, który powoduje powstawanie procesów niszczących jedzenie. Naturalnym sposobem na uniknięcie tego wydaje się odseparowanie jedzenia od tlenu. Jak się okazuje, jest to możliwe poprzez zastosowanie... Continue reading →
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 9
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 15
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 12
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 14
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 14
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 23
Karkówka to mięso, które potrafi rozwinąć swój smak... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Grillowanie ryby to świetny sposób na przygotowanie... ⇖ 123
Sushi zyskuje na popularności na całym świecie, a coraz... ⇖ 172
Porcelana Krzysztof to polska marka, która od lat cieszy... ⇖ 116
Śledzie to jedno z najbardziej charakterystycznych dań... ⇖ 239
Śledzie korzenne to kulinarne dzieło sztuki, które... ⇖ 328
Śledzie w polskiej tradycji kojarzą się przede wszystkim... ⇖ 548
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 74
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 67
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 52









































