Najnowsze przepisy
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 4
29.04.2024 Magda Składniki (na 2 duże porcje): pęczek... ⇖ 10
Szukasz pomysłu na szybki i pożywny obiad? Kotleciki z... ⇖ 13
Szybkie i proste do przygotowania, bezproblemowe i tylko z... ⇖ 12
Sos tzatziki z polskim akcentem Doskonały do mięs z... ⇖ 20
Pakowanie próżniowe – co warto wiedzieć?
Każdy doskonale wie, że pozostawione jedzenie bardzo szybko się psuje, traci swój smak i zwyczajnie nie nadaje się do spożycia. Odpowiedzialny jest za to tlen, który powoduje powstawanie procesów niszczących jedzenie. Naturalnym sposobem na uniknięcie tego wydaje się odseparowanie jedzenia od tlenu. Jak się okazuje, jest to możliwe poprzez zastosowanie... Continue reading →
Przepisy z bloga
Śledzie korzenne to kulinarne dzieło sztuki, które... ⇖ 92
Śledzie w polskiej tradycji kojarzą się przede wszystkim... ⇖ 254
Każda gospodyni domowa doskonale zdaje sobie sprawę z... ⇖ 194