Najnowsze przepisy
Galareta z żeberek wieprzowychGalaretę z wieprzowiny robi... ⇖ 2
Domowy kompot z rabarbaruDomowykompot z rabarbaru - jak u... ⇖ 15
Zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym w pomidorowym... ⇖ 17
Neapolitańskie jajka w sosie pomidorowym to danie, które... ⇖ 15
Czy można inaczej podać jajka sadzone? Pewnie, że tak a... ⇖ 18
Palmiers
Palmiers to wywodzące się z Francji ciasteczka robione z ciasta francuskiego. Po rozwałkowaniu ciasto francuskie pokrywa się posypką z cukru, chociaż można do niego dodać także cynamon bądź suszone owoce. Po posypaniu ciasto francuskie zwija się z dwóch końców ku środku, w którym to środku końce te łączą się ze sobą formując ciastka w kształcie… The post Palmiers appeared first on MeCooks Blog.
Przepisy z bloga
Szparagi w cieście francuskim z kozim serem i suszonymi... ⇖ 169
Kultowe lody śmietankowe w wafelku na bazie śmietanki... ⇖ 735
Spaghetti bolognese to proste danie makaronowe idealne na... ⇖ 65