Panierowana miruna z patelni
Źródło: https://kasia-gotuje.pl/panierowana-miruna-z-patelni/
Moja mama rzadko robi rybę, z reguły tylko wtedy, jak w Kościele Katolickim jest ścisły post. Teraz jak byłam na święta, robiła mirunę. Miruna to ogólnie dobra ryba do jedzenia, zawiera sporo zdrowego, rybiego tłuszczu i bytuje na 500m głębokości, co uniemożliwia jej hodowlę. A, jak wiemy, ryby hodowlane (zwłaszcza łosoś norweski) to jedne wielkie...
Najnowsze przepisy
Najlepsze pierniczki imbirowe- pachnące cynamonem ale i... ⇖ 8
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 8
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Składniki: Polewa: Ciasto mleczne wykonanie: 1. Serek... ⇖ 948
Cześć! Dzisiaj robimy cytrynowe ciasto z cukinii mojej... ⇖ 50
Ciasto leśny mech na dużą blachę to prosty sposób na... ⇖ 166
Pulpety w sosie własnym to prosty sposób na pożywny i... ⇖ 111
Pieczone Szparagi w Boczku to prosty sposób na elegancką... ⇖ 120
Gotowanie szparagów przed pieczeniem jest opcjonalne. Dla... ⇖ 135
Cześć! Dzisiaj byłam w sklepie i zobaczyłam szparagi... ⇖ 117
Cześć! Dzisiaj pieczemy przepyszne kruche ciasto z... ⇖ 805
Gotowanie kalafiora to balansowanie między zachowaniem... ⇖ 129
Cześć! Dzisiaj robimy super szybki i smaczny obiad,mam... ⇖ 130
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 113
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 81
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 76
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 73
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 59









































