Najnowsze przepisy
Malinowy sernik na ciasteczkowym spodzie to przepyszny... ⇖ 10
Panna Cotta
Panna Cotta z musem truskawkowym i jabłkowo-miętowo-limonkowym ???? Panna Cotta to prosty, pyszny deser z niezwykłą i tajemniczą historią jak to zawsze bywa. Przyjmuje się, że Panna Cotta powstała w Piemoncie we Włoszech na początku XX wieku, a przepis na nią opracowała pewna Węgierka. W latach 60 XX wieku niejaki Ettore Songia szef kuchni w… Czytaj dalej Panna Cotta Artykuł Panna Cotta pochodzi z serwisu Możesz nie mieć nic... Ale jeśli masz pasje... to tak...
Przepisy z bloga
Pasta Sugo alla Siciliana, Historia i Pochodzenie. Pasta... ⇖ 141
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 51
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 58
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 40
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 68