Najnowsze przepisy
Ciasto bez pieczenia, które zobaczyłam na YouTube na... ⇖ 2
Prawidłowa nazwa tego ciasta to Kaszak ale źle i... ⇖ 14
Pizzerinki z ciasta francuskiego Bardzo prosta przekąska... ⇖ 18
Fit Szaszłyki Warzywne z Halloumi: Zdrowy Przepis na... ⇖ 12
Pesto z pietruszki i orzechów włoskich Pesto zawsze warto... ⇖ 14
Koperty z ciasta francuskiego Szybka przekąska z gotowego... ⇖ 27
Panzanella Calabrese
Panzanella Calabrese i świeże, stare Friselle Panzanella Calabrese to kolejna regionalna wariacja na temat Panzanelli z Toskanii. Niemalże każdy region Włoch ma swoją Panzanelle i oczywiście nie inaczej jest z Kalabrią w południowych Włoszech. Muszę przyznać, że to moja kolejna regionalna Panzanella, którą zrobiłem, a które znajdziesz tutaj. I choć wszystkie są do siebie podobne,… Czytaj dalej Panzanella Calabrese Artykuł Panzanella Calabrese pochodzi z serwisu Możesz...
Przepisy z bloga
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 52
Pasta Sugo di Alfredo to jedno z tych włoskich dań,... ⇖ 60
Pasta al Pesto Rosso — Smak Sycylijskiego słońca w... ⇖ 41
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 83
Pasta Sugo alla Siciliana, Historia i Pochodzenie. Pasta... ⇖ 154
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 63
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 72