Najnowsze przepisy
#WspółpracaRecenzenckaTo był naprawdę piękny dzień, a... ⇖ 13
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 65
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 48
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 68
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 64
Pasztet pieczony z mięsa i warzyw po gotowaniu rosołu. Super na kanapki. PRZEPIS
Z tym przepisem nadmiar mięsa po gotowaniu rosołu nie jest żadnym problemem. Bardzo łatwo zrobić z niego pyszny pasztet pieczony. Smakuje świetnie na kanapkach. Przepis na pasztet z mięsa po gotowaniu rosołu Składniki: Około 800 gramów mięsa po gotowaniu rosołu – najlepszy będzie indyk, wykorzystujemy też skórki. marchewka i pietruszka lub seler z rosołu – […] Artykuł Pasztet pieczony z mięsa i warzyw po gotowaniu rosołu. Super na kanapki. PRZEPIS pochodzi...
Przepisy z bloga
Kolorowa, bardzo smaczna i nie nawet nie trzeba podawaÄ... ⇖ 63
Nietypowe danie gulaszowe, bo ze schabu, który krojony... ⇖ 3097
To danie nie tylko peÅne smaku, ale i bardzo pożywne... ⇖ 82
Kilka podstawowych skÅadników, prosty przepis i... ⇖ 129