Najnowsze przepisy
Szukasz inspiracji na letnią przekąskę, która zachwyci... ⇖ 10
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 2
Biszkopt francuski maślanyLekki, wilgotny biszkopt prosty... ⇖ 22
Makaron z łososiem i suszonymi pomidorami smakuje zawsze... ⇖ 32
Pasztet Wielkanocny
Doskonały domowy pasztet wielkanocny pieczony w formie baranka. Jest wilgotny, smarowny, nie kruszy się, idealny na śniadanie jak i kolacje. A sposób przygotowania to czysta przyjemność. Zdecydowanie będę piec go częściej. Bardzo polecam.Składniki na formę baranka (1 litr + 1 małą keksówkę):400 g chudej wieprzowiny800 g wątróbki drobiowej300 g podgardla1 duża cebula...
Przepisy z bloga
Jeden z moich ulubionych halloweenowych przepisów. Pyszne,... ⇖ 149
Proste i szybkie słodkie śniadanie, czyli amerykańskie... ⇖ 215
Obłędne Czekoladowe Ciasto z Kremem, Jagodami i Kruchymi... ⇖ 249
To chyba moje ulubione Gofry, zawsze wychodzą lekkie,... ⇖ 214
Co powiedzie na obłędny biszkopt, który przypomina... ⇖ 222