Pasztet Wielkanocny
Źródło: https://natomamochote.blogspot.com/2016/03/pasztet-wielkanocny.html
Doskonały domowy pasztet wielkanocny pieczony w formie baranka. Jest wilgotny, smarowny, nie kruszy się, idealny na śniadanie jak i kolacje. A sposób przygotowania to czysta przyjemność. Zdecydowanie będę piec go częściej. Bardzo polecam.Składniki na formę baranka (1 litr + 1 małą keksówkę):400 g chudej wieprzowiny800 g wątróbki drobiowej300 g podgardla1 duża cebula...
Najnowsze przepisy
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 19
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 16
Składniki: ryż woreczek 100 gram, papryka średnia 6... ⇖ 17
Jutro 11 listopada czyli Dzień Niepodległości. Ale nie... ⇖ 46
Frytki z air fryer – chrupiące i złociste Chrupiące,... ⇖ 31
Przepisy z bloga
Wyjątkowy tort o smaku dwóch popularnych i pysznych... ⇖ 317
Jeden z moich ulubionych halloweenowych przepisów. Pyszne,... ⇖ 446
Proste i szybkie słodkie śniadanie, czyli amerykańskie... ⇖ 501
Obłędne Czekoladowe Ciasto z Kremem, Jagodami i Kruchymi... ⇖ 535
To chyba moje ulubione Gofry, zawsze wychodzą lekkie,... ⇖ 497
Co powiedzie na obłędny biszkopt, który przypomina... ⇖ 531
Prosty i szybki (w zaledwie 20 minut!) przepis na... ⇖ 1004
Co powiecie na obiad w orientalnym stylu? Zapraszam po... ⇖ 551
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 688
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 473
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 238
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 184
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 166









































