Najnowsze przepisy
Lodówka to serce każdej kuchni - nie tylko przechowuje... ⇖ 14
Witam Kochani! W sezonie na młodą kapustę polecam szybki... ⇖ 13
Dzisiaj zapraszam na chrupiące ptysie, które wypełnimy... ⇖ 23
Ciasto Truskawkowa Zachcianka to pyszny i efektowny wypiek,... ⇖ 92
Chcesz wiedzieć jaką moc ma Zdrowotna nalewka z kwiatów... ⇖ 21
Marynata do polędwiczek wieprzowych Delikatne mięso z... ⇖ 36
Pasztet z fasoli
Pasztet z fasoli Pasztet z fasoli i pieczarek-proste, przepyszne smarowidło upieczone w 30 minut. Składniki:2 szklanki fasoli „piękny jaś”30 dkg pieczarek1 cebula1 jajko3 łyżki bułki tartej2 łyżki oleju1 łyżka sosu sojowego1 łyżeczka majerankusól i pieprz do smakukeksówka 25x11cm wyłożona papierem do pieczeniaSposób przyrządzenia:Fasolę płuczemy, wsypujemy do garnka i zalewamy 2 l wody. Pozostawiamy na noc do napęcznienia.Następnego dnia odcedzamy fasolę, wlewamy...
Przepisy z bloga
Marynata do polędwiczek wieprzowych Delikatne mięso z... ⇖ 36
Kluski ziemniaczane z dziurką Kluski robimy z dwóch... ⇖ 18
Ciasto szpinakowe z musem truskawkowymWyśmienite w smaku,... ⇖ 39