Pasztet z mięsa z rosołu

Najczęściej mięso z rosołu wykorzystujemy jako farsz do pierogów lub dajemy je do potrawki, ale również robimy z niego pasztety. Dzisiaj gotowałyśmy rosół na porcji rosołowej z indyka. Z mięsa i warzyw z naszego rosołu upieczemy prosty, bardzo delikatny i smaczny pasztet. Składniki:60 dkg ugotowanego mięsa z szyi i skrzydła indyka1 marchewka z rosołu1/4 selera z rosołu2 jajka1 bułka kajzerka3 ząbki czosnku1/4 szklanki rosołusól i pieprz do smaku1 łyżeczka papryki...
Najnowsze przepisy
Masala chai to rozgrzewająca herbata pita w Indiach.Masala... ⇖ 17
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 33
Pulpety Drobiowe w Sosie Koperkowym – Obiad, Który Otula... ⇖ 31
Kiedy po raz pierwszy spróbowałem pizzy z białym sosem,... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 50
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała... ⇖ 51
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego... ⇖ 158
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 119
Dokładniej kluski ziemniaczano-dyniowe z dziurką. Trwa... ⇖ 67
Prosta surówka z kapusty, jabłka, marchewki i cebuli... ⇖ 66
Zielona fasolka szparagowa podana z czosnkiem i masełkiem... ⇖ 68
Przepisy na czasie
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 52
Placki ziemniaczane z marchewką, chrupiące, złociste i... ⇖ 38
Sałatka z kurczakiem i camembertem to lekka, sycąca i... ⇖ 37
Owsianka Brownie Kakao + Banan – Śniadanie/Fit, Które... ⇖ 36
Szukasz lekkiej, zdrowej i pełnej smaku zupy? Zapraszam... ⇖ 33