Pasztet z mięsa z rosołu

Najczęściej mięso z rosołu wykorzystujemy jako farsz do pierogów lub dajemy je do potrawki, ale również robimy z niego pasztety. Dzisiaj gotowałyśmy rosół na porcji rosołowej z indyka. Z mięsa i warzyw z naszego rosołu upieczemy prosty, bardzo delikatny i smaczny pasztet. Składniki:60 dkg ugotowanego mięsa z szyi i skrzydła indyka1 marchewka z rosołu1/4 selera z rosołu2 jajka1 bułka kajzerka3 ząbki czosnku1/4 szklanki rosołusól i pieprz do smaku1 łyżeczka papryki...
Najnowsze przepisy
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 10
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 14
Jeśli szukasz czegoś ciekawszego niż nudne kanapki, to... ⇖ 13
Sekret tego ciasta to zdecydowanie czas i temperatura... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od... ⇖ 24
Nasz sernik jest bardzo puszysty i delikatny. Użyłyśmy... ⇖ 113
Dzisiaj pieczemy szarlotki i jabłeczniki, tymczasem nasze... ⇖ 55
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 60
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała... ⇖ 62
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego... ⇖ 199
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 132
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 759
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 294
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 245
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 180
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 175