Najnowsze przepisy
Schab gotowany z ziołamiSchab gotowany w aromatycznym... ⇖ 19
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 13
Pasztet ze szpinaku z łososiem i kiełkami
Zapraszam na przepyszną wiosenną ucztę pełną witamin i zielonego koloru. Wiosną w mojej kuchni króluje świeży szpinak i kiełki, które sama wyhodowałam. Tak naprawdę nie potrzeba wiele, żeby cieszyć się ich smakiem. Wystarczy kiełkownica, albo sitko z ligniną, a i kiełki będą rosły w oczach. Pamiętamy o przelewaniu wodą i możemy się zajadać nimi po około 3-7 dni....
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 438
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 255
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 421
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 270
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 244