Najnowsze przepisy
Przepis na wilgotne, pulchne ciasto pełne rabarbaru. Moja... ⇖ 107
Sałatka ziemniaczana do grillowanych mięsBardzo smaczna i... ⇖ 110
Sos tzatziki z polskim akcentemDoskonały do mięs z grilla... ⇖ 46
Przepis na prosty deser brzoskwiniowy w pucharkach! To... ⇖ 111
Takie typowe ciasto na lato. Jest bardzo smaczne, proste w... ⇖ 94
Szukacie pomysłu na ciekawy deser? Serniczki na zimno z... ⇖ 92
Patison nadziewany gryką i twarogiem
Patisony obrodzily, wiec nadeszla pora na ich wykorzystanie. Dla mnie najbardziej wygodna forma jest ich nadziewanie i pieczenie. Wymaga to mniej pracy, a w czasie pieczenia mozna sie zajac czyms innym. Dzis proponuje farsz, ktory ze wzgledu na swoja zwartosc swietnie nada sie rowniez do pierogow.Skladniki: 2 patisony120 ml kaszy gryczanej4 ziarna ziela angielskiegoduzy lisc laurowy250 g zmielon...
Przepisy z bloga
Ostatnio praca zawodowa zdominowała moje życie. Niektóre... ⇖ 49
Wiele lat temu przeczytałam książkę o kobiecie, która... ⇖ 16
Po pierwszym upieczeniu pieczywa na twarogu nie byłam... ⇖ 63
Nie lubię marnować warzyw, a nie przepadam za głąbem... ⇖ 86