Najnowsze przepisy
Grillowany łosoś z salsą mango Zapraszam was dzisiaj do... ⇖ 31
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 59
Patison z farszem ryżowym
Aktualnie trwa sezon na cukinie, dynie i patisony. Trzeba więc korzystać z dobroci jakie daje nam końcówka lata. Tym razem proponujemy faszerowanego patisona.Przepis na faszerowane patisonySKŁADNIKI:- 4 patisony średniej wielkości - 1 woreczek Trendy Lunch (ryż, vermicelli, groszek, marchew, bazylia)- 100g boczku wędzonego - 1 duża papryka malinowa - 2 duże cebule- 200 g...
Przepisy z bloga
Kapusta pak choi pierwszy raz gościła w naszej kuchni,... ⇖ 717
Próbowałaś/eś kiedykolwiek sałatek Insalatissime z... ⇖ 458
Dzisiejsza nasza propozycja jest lekka i sprawdzi się... ⇖ 416
Dzisiaj nasza propozycja na pyszny, nieco urozmaicony... ⇖ 488
Dzisiejszy przepis jest bardzo prosty i na pewno spodoba... ⇖ 489