Mamy 231334 przepisów na 585 blogach.

Najnowsze przepisy

TRUSKAWKOWY ŚMIETANOWIEC

TRUSKAWKOWY ŚMIETANOWIEC

Banalnie proste ciacho bez pieczenia. Bo nie zawsze ma się... ⇖ 0

Sałatka z makaronem...

Sałatka z makaronem...

Na blogu jest już jedna sałatka z makaronem orzo i... ⇖ 2

Domowe kostki maggi z...

Domowe kostki maggi z...

Domowe kostki maggi z lubczykuLubczyk ma wiele zastosowań.... ⇖ 8

Ciasto z truskawkami i...

Ciasto z truskawkami i...

Ciasto z truskawkami i kokosową kruszonkąProste ciasto na... ⇖ 13

Botwinka z jajkiem i...

Botwinka z jajkiem i...

Botwinka z jajkiem i młodymi ziemniakamiBotwina to bardzo... ⇖ 10

Młoda kapusta z mięsem...

Młoda kapusta z mięsem...

Młoda kapusta na gęsto bez zasmażki Genialny przepis na... ⇖ 6

Pałac w Lubrańcu wg...

Pałac w Lubrańcu wg...

Przechodziliśmy przez płot, przyznam się szczerze ale... ⇖ 3

Omlet z pieczarkami i...

Omlet z pieczarkami i...

Moje ulubione śniadania, choć ostatnio trochę mam mniej... ⇖ 13

Czekoladowe ciasto...

Czekoladowe ciasto...

Przepis na bardzo proste i szybkie ciasto czekoladowe... ⇖ 4

Torcik Bananowy

Torcik Bananowy

Kiedy się nakupiło za dużo bananów i nie ma kto ich... ⇖ 14

Wyświetlono: 339 razy

Patsavoura – jabłkowa ” stara szmata”

Patsavoura – jabłkowa ” stara szmata”

Patsavoura Patsavoura czyli „stara szmata” w Twojej Kuchni ???? Historia Patsavoura jest bardzo długa i dość ciekawa. Możesz o tym przeczytać w linku powyżej, jeśli klikniesz na „starą szmatę„. Jest to jedno z Greckich dań, na które nie ma jednego oryginalnego przepisu. Patsavoura jest tak naprawdę robiona z resztek, z tego co jest w danym… Czytaj dalej Patsavoura – jabłkowa ” stara szmata” Artykuł Patsavoura – jabłkowa...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Pasta al Pesto Rosso –...

Pasta al Pesto Rosso –...

Pasta al Pesto Rosso — Smak Sycylijskiego słońca w... ⇖ 23

Spaghetti con le...

Spaghetti con le...

Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 65

Pasta Sugo di Pomodoro...

Pasta Sugo di Pomodoro...

Pasta Sugo di Pomodoro Crudo: Świeża Historia i... ⇖ 67

Sugo alla zucca e...

Sugo alla zucca e...

Sugo alla zucca e guanciale, Historia, pochodzenie i... ⇖ 33

Pasta Sugo alla...

Pasta Sugo alla...

Pasta Sugo alla Siciliana, Historia i Pochodzenie. Pasta... ⇖ 151

Sugo di Castagne e...

Sugo di Castagne e...

Sugo di Castagne e Funghi – Grzyby i... ⇖ 55

Pasta Sugo alla Salvia...

Pasta Sugo alla Salvia...

Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 58

Pasta Bagna Cauda –...

Pasta Bagna Cauda –...

Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 65

Salsa di Pomodoro e...

Salsa di Pomodoro e...

Salsa di Pomodoro e Basilico –... ⇖ 66

Pasta Funghi e Piselli...

Pasta Funghi e Piselli...

Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 48

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM