Pęczak z czerwoną fasolą i pstrągiem - Pearl Barley with Kidney Beans and Trout - Insalata di orzo perlato con fagioli rossi e trota salmonata
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2016/01/peczak-z-czerwona-fasola-i-pstragiem.html
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolskiWykonanie:Ugotować pierw czerwoną fasolę na bulionie warzywnym, później kaszę w wodzie z fasoli, a w międzyczasie pokroić kawałek łodygi selera naciowego z cebulką, wrzucić na podgrzaną patelnię i podsmażyć aż się lekko zrumienią. Na osobnej patelce usmażyć kawałek pstrąga (w miarę...
Najnowsze przepisy
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 4
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 19
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 79
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 72
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 58









































