Najnowsze przepisy
Przepis na pyszny sernik bez pieczenia. To proste ciasto z... ⇖ 58
Pesto z bakłażana
Pesto z Bakłażana, który ma bardzo ciekawą historię. W VII wieku Arabowie, podbijając Półwysep Iberyjski przywieźli bakłażana do Europy, którego odkryli prawdopodobnie w Persji, a dokładnie z północnych Indii. Bakłażan nie od początku stał się ulubieńcem kuchni Świata. Mogą świadczyć o tym nazwy, jakimi był określany, na przykład Arabowie mówili na bakłażana – diabelskie jajko… Czytaj dalej Pesto z bakłażana Artykuł Pesto z bakłażana pochodzi z...
Przepisy z bloga
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 55
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 30
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 63
Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia, Pochodzenie,... ⇖ 33
Pasta Sugo di Carne z Molise — Historia i Pochodzenie.... ⇖ 37
Pasta con zucchine e pancetta to danie, które zachwyca... ⇖ 40
Pasta Sugo di Zucchine e Zafferano: Smak Sycylii na Twoim... ⇖ 53