Najnowsze przepisy
Cukinia faszerowana gyrosem to danie, które z pewnością... ⇖ 3
Przepyszne ciasto. Kiedy przygotowałam je pierwszy raz na... ⇖ 23
Młoda kapusta z boczkiem i ziemniakami to pyszny wiosenny... ⇖ 13
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 22
29.04.2024 Magda Składniki (na 2 duże porcje): pęczek... ⇖ 15
Szukasz pomysłu na szybki i pożywny obiad? Kotleciki z... ⇖ 31
Szybkie i proste do przygotowania, bezproblemowe i tylko z... ⇖ 22
Pesto z bazylii i Rubinowe czółenka
Pesto z bazylii do niedawna bylo dla mnie zupelnie niejadalne - gorzkie i dziwne w smaku. Dlatego dotychczas robilam z natki pietruszki i rukoli. Kiedys wykosztowalam sie na orzeszki piniowe, by zrobic prawdziwe wloskie pesto, a okazalo sie znow niejadalne. Wiosna tego roku przekonalam sie do niego za sprawa jednej z warszawskich restauracji - pesto bylo genialne! I ponownie postanowilam je zrobic...
Przepisy z bloga
Wiele lat temu przeczytałam książkę o kobiecie, która... ⇖ 15
Po pierwszym upieczeniu pieczywa na twarogu nie byłam... ⇖ 63
Nie lubię marnować warzyw, a nie przepadam za głąbem... ⇖ 86