Najnowsze przepisy
Jakie desery w pucharkach z bitą śmietaną warto zrobić?... ⇖ 9
Banalny serniczek z dodatkiem świeżego granatu od... ⇖ 15
U nas wypieki pod znakiem rabarbaru. Jest jeszcze kilka... ⇖ 20
Pyszny pomysł na rewelacyjne śniadanie, jajka inaczej....... ⇖ 13
Makaron w sosie pomidorowym z tuńczykiem Dziś mam dla Was... ⇖ 26
PESTO Z JARMUŻU ORAZ DLACZEGO WARTO JEŚĆ JARMUŻ
Jarmuz to warzywo troche u nas niedoceniane, na szczescie ostatnio to sie zmienia. To prawdziwa bomba witaminowa, przeciwnowotworowa i oczyszczajaca. Jest bogatym zrodlem witamin: A, B, C, E, K, PP. Zawiera spora ilosc beta-karotenu, zelaza, fosforu, magnezu, bialka, potasu, wapnia w latwoprzyswajalnej postaci. Podobnie jak brokuly i inne warzywa kapustne zawiera sulforofan, zw...
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 311
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 209
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 459
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 446