Najnowsze przepisy
Szukasz pomysłu na elegancki i wyjątkowy obiad? Ten... ⇖ 16
Cukinia faszerowana gyrosem to danie, które z pewnością... ⇖ 35
Przepyszne ciasto. Kiedy przygotowałam je pierwszy raz na... ⇖ 69
Młoda kapusta z boczkiem i ziemniakami to pyszny wiosenny... ⇖ 35
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 39
Pesto z roszponki
Roszponka to salata bardzo bogata w rozne witaminy i mineraly (duzo witaminy C, A, B1, B2, B6, PP, kwasu foliowego, wapnia, magnezu, zelaza, potasu, fosforu, cynku). W tym roku wysialam jej bardzo duzo, by miec zapasik na dlugi czas. Jesien byla bardzo lagodna, wiec roszponka niesamowicie obrodzila. Zazwyczaj uzywam jej do salatek. Tym razem jednak postanowilam przygotowac z niej pesto, ktore stal...
Przepisy z bloga
Wiele lat temu przeczytałam książkę o kobiecie, która... ⇖ 15
Po pierwszym upieczeniu pieczywa na twarogu nie byłam... ⇖ 63
Nie lubię marnować warzyw, a nie przepadam za głąbem... ⇖ 86