Najnowsze przepisy
Przepis na wilgotne, pulchne ciasto pełne rabarbaru. Moja... ⇖ 102
Sałatka ziemniaczana do grillowanych mięsBardzo smaczna i... ⇖ 105
Sos tzatziki z polskim akcentemDoskonały do mięs z grilla... ⇖ 43
Przepis na prosty deser brzoskwiniowy w pucharkach! To... ⇖ 109
Takie typowe ciasto na lato. Jest bardzo smaczne, proste w... ⇖ 90
Szukacie pomysłu na ciekawy deser? Serniczki na zimno z... ⇖ 88
Pieczeń z soczewicy i selera zamiast pasztetu
Dziś zapraszam na kolejną wegańską pieczeń. Jej podstawą są dwa rodzaje soczewicy: czerwona i zielona oraz seler korzeniowy. Muszę - być może nieskromnie - przyznać, że to najlepsza pieczeń, jaką do tej pory przygotowałam. Być może to kwestia składników dobrej jakości, a być może użytych przypraw, a może też wynikać to z doświadczenia. Nieważne, bo pieczeń jest...
Przepisy z bloga
Ostatnio praca zawodowa zdominowała moje życie. Niektóre... ⇖ 49
Wiele lat temu przeczytałam książkę o kobiecie, która... ⇖ 16
Po pierwszym upieczeniu pieczywa na twarogu nie byłam... ⇖ 63
Nie lubię marnować warzyw, a nie przepadam za głąbem... ⇖ 86