Najnowsze przepisy
Cukinia faszerowana gyrosem to danie, które z pewnością... ⇖ 26
Przepyszne ciasto. Kiedy przygotowałam je pierwszy raz na... ⇖ 54
Młoda kapusta z boczkiem i ziemniakami to pyszny wiosenny... ⇖ 29
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 31
29.04.2024 Magda Składniki (na 2 duże porcje): pęczek... ⇖ 33
Szukasz pomysłu na szybki i pożywny obiad? Kotleciki z... ⇖ 37
Pieczone pierogi z pyszną sałatką
Kiszenie kapusty zawsze kojarzy sie z pozna jesienia, do ktorego uzywamy jesiennych odmian tego warzywa. Kapusta kiszona z letnich odmian jest rowniez przepyszna, bardziej delikatna, niezbyt kwasna, jesli po ukiszeniu wstawimy ja do lodowki.Polecam letnie kiszenie. Kapusta jest przepyszna, delikatna, jednym slowem wspaniala! Co jakis czas mozna ukisic jedna glowke w sloiku lub garnku kamiennym. To...
Przepisy z bloga
Płatki kwiatów mniszka najlepiej pozyskać bezpośrednio... ⇖ 79
Przepis na ten chleb pochodzi z mojego archiwum z roku... ⇖ 77
Łyżeczka kurkumy spowodowała taki piękny kolor. Prosty... ⇖ 70