Najnowsze przepisy
Pieczony pstrąg z masłem czosnkowym i tymiankiem
Pstrag wyszedl soczysty, delikatny i aromatyczny!Skladniki:2 pstragi lososiowe (bez glow),2 lyzeczki masla czosnkowego,ok 2 lyzek tymianku suszonego,sol, pieprz,pol cytrynyPrzygotowanie:Ryba musi byc dokladnie oczyszczona i bez glowy!Kazda ze stron i srodek ryby skrapiamy sokiem z cytryny i przyprawiamy solidnie sola, troche pieprzem i tymiankiem.Do srodka wkladamy po lyzeczce masla czosnkowego Pi...
Przepisy z bloga
Pyszna sałatka z ananasem, fasolką czerwoną, papryką,... ⇖ 58
Ciasto na serkach homogenizowanych z dodatkiem malin - u... ⇖ 48
Pyszne ciasto z serków homogenizowanych, bez pieczenia, z... ⇖ 177
Roladki z szynki konserwowej z serkiem kanapkowym, jajkiem,... ⇖ 1481
Szybka sałatka z makaronem, małymi pomidorkami, szynką... ⇖ 57
Sałatka z jajkami, groszkiem konserwowym oraz porem i... ⇖ 256
Pyszna, krucha szynka duszona w sosie własnym. Prosty,... ⇖ 56