Pierniczki staropolskie na cieście dojrzewającym
Źródło: http://pyrynagaz.blogspot.com/2014/11/pierniczki-staropolskie-na-ciescie.html
Pulchne, aromatyczne pierniczki przygotowywane wedlug przepisu staropolskiego. Ciasto dojrzewa w chlodzie przez 2-3 tygodnie nabierajac pieknego korzennego aromatu. Skladniki 500g maki t...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 18
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Przepis na ten pasztet to sprawdzona przez lata, rodzinna... ⇖ 714
Gołąbki w klasycznej, tradycyjnej odsłonie z mięsem... ⇖ 681
To ciasto jest bardzo łatwe w przygotowaniu. Przygotowuje... ⇖ 662
Pyszne, cieniutkie, delikatne ciasto z kremowym serkiem... ⇖ 736
Zarówno komosa jak i amarantus maja mnóstwo wartości... ⇖ 742
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 72
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 57









































