Najnowsze przepisy
Składniki pałki z kurczaka z ryżem w zalewie: Wykonanie... ⇖ 5
Kurczak w sosie z suszonymi pomidorami to pyszne danie,... ⇖ 13
Ciasto z borówkami to obowiązkowa pozycja do upieczenia w... ⇖ 25
Koktajl ze szpinakiem i bananem do doskonała propozycja... ⇖ 25
Piernik z herbatą – kuchnia podkarpacka
Piernik z herbatą – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Brzyska, gmina Brzyska, powiat jasielski Piernik to jedno z najpopularniejszych świątecznych ciast. Jego korzenny aromat kojarzy się z zimą i Bożym Narodzeniem. Nieodzownym dodatkiem do piernika są powidła śliwkowe, które nadają mu lekko kwaskowy posmak, ale przekłada się go również masami, na przykład masą na bazie kaszy...
Przepisy z bloga
Podkarpackie zupy chrzanowe W tradycji ludowej chrzan jest... ⇖ 45
Jajka w sosie wiosennym – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 98
Pascha wielkanocna – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 83
Mazurek ze Stasiówki – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 119