Pierogi z mięsem drobiowym z rosołu

Pierogi z mięsem drobiowym z rosołu Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, trochę warzyw i dużo cebuli. Prosty farsz i delikatne ciasto. Nasz rosół gotowałyśmy na mięsie drobiowym, farsz do pierogów będzie zatem drobiowo-warzywny.Składniki:farsz:40 dkg mięsa z kurczaka razem ze skórą2 duże cebule1 marchewka z rosołu1/4 szklanki rosołusól, pieprz do smaku2 łyżki maggi3 łyżki posiekanej natki pietruszki2 łyżki bułki tartejciasto na...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 16
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 132
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od... ⇖ 81
Nasz sernik jest bardzo puszysty i delikatny. Użyłyśmy... ⇖ 134
Dzisiaj pieczemy szarlotki i jabłeczniki, tymczasem nasze... ⇖ 61
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 67
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała... ⇖ 64
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego... ⇖ 205
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 138
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204