Pierogi z mięsem drobiowym z rosołu

Pierogi z mięsem drobiowym z rosołu Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, trochę warzyw i dużo cebuli. Prosty farsz i delikatne ciasto. Nasz rosół gotowałyśmy na mięsie drobiowym, farsz do pierogów będzie zatem drobiowo-warzywny.Składniki:farsz:40 dkg mięsa z kurczaka razem ze skórą2 duże cebule1 marchewka z rosołu1/4 szklanki rosołusól, pieprz do smaku2 łyżki maggi3 łyżki posiekanej natki pietruszki2 łyżki bułki tartejciasto na...
Najnowsze przepisy
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 7
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 14
Jeśli szukasz czegoś ciekawszego niż nudne kanapki, to... ⇖ 11
Sekret tego ciasta to zdecydowanie czas i temperatura... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od... ⇖ 22
Nasz sernik jest bardzo puszysty i delikatny. Użyłyśmy... ⇖ 113
Dzisiaj pieczemy szarlotki i jabłeczniki, tymczasem nasze... ⇖ 54
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 60
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała... ⇖ 62
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego... ⇖ 199
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 132
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 759
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 293
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 244
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 180
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 173