Najnowsze przepisy
Bardzo wilgotny, sycący i delikatny skrynik bananowy z... ⇖ 20
Pierogi z kaszanką i paloną kaszą gryczaną Uwielbiam... ⇖ 16
Ciasto ze śliwkami i budyniem to wypiek, obok którego nie... ⇖ 32
Pyszna, lekko pikantna zupa, w stylu tajskim. Szybka do... ⇖ 34
Hashimoto i niedobory, które utrudniają życie – jak... ⇖ 7
Pigwy poszetowane w soku z granatów

Pigwy nabylam w sklepie ze zdrowa zywnoscia teraz i z przyjemnoscia je wykorzystalam do poszetowania, tym bardziej ze do sprawdzenia czekal przepis Yotama Otolenghi na to wlasnie danie.Przepis z ksiazki "Cala obfitosc" Yotama Otolenghi.Pigwa tak przygotowana jest kremowa, pyszna, rozplywa sie w ustach.Poszetowanie to inaczej powolne gotowanie produktow w wodzie, bulionie czy soku ponizej...
Przepisy z bloga
Szakszuka na naszym stole gości często według różnych... ⇖ 55
Nalewka z derenia to idealny trunek na jesienne szarugi i... ⇖ 108
Dziś przedstawiam szybki i bardzo prosty obiad a zarazem... ⇖ 57
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1847
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 938
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 878
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 586
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 526