PIKANTNE SKRZYDEŁKA. PIECZONE I PANIEROWANE
Źródło: https://walijskiepichcenie.blogspot.com/2023/09/pikantne-skrzydeka-pieczone-i.html
Mięciutkie i aromatyczne. I meeega chrupiące. Może trochę czasochłonne, ale smak tych skrzydełek wynagradza nam czas spędzony na ich przygotowaniu. Dzięki wcześniejszemu upieczeniu skrzydełek w piekarniku (czas pieczenia zależy od wielkości skrzydełek) mięso wprost się rozpada i jest bardzo soczyste. Dodatkowym plusem jest to, że nie musimy ich długo smażyć w głębokim...
Najnowsze przepisy
„Wiesz, co zabija dobre śniadanie? Rutyna. Kiedy rano... ⇖ 19
Placki ziemniaczane na smalcu gęsim Dziś, smalec gęsi... ⇖ 17
Pieczona pierś z indyka z przyprawami Pieczona pierś z... ⇖ 25
Co roku do świątecznego barszczyku przygotowuję zakwas z... ⇖ 112
Pasta z awokado i chili – guacamole- zdrowa, aromatyczna... ⇖ 23
Cześć! Dzisiaj pieczemy szybki skyrnik z owocami, jest... ⇖ 22
Składniki: pałki kurczaka 8 sztuk, przyprawa do drobiu... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Czy klasyczna „zebra” może stać się jeszcze bardziej... ⇖ 49
Gdybym miała wybierać między sernikiem, a szarlotką... ⇖ 92
Cytrynowy sernik na zimno ze śmietanki i mascarpone to... ⇖ 46
Oto pyszny przepis na kremowy sos śmietanowy z boczniakami... ⇖ 55
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2062
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1130
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 962
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 879
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 854
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 548









































