PIKANTNE SKRZYDEŁKA. PIECZONE I PANIEROWANE
Źródło: https://walijskiepichcenie.blogspot.com/2023/09/pikantne-skrzydeka-pieczone-i.html
Mięciutkie i aromatyczne. I meeega chrupiące. Może trochę czasochłonne, ale smak tych skrzydełek wynagradza nam czas spędzony na ich przygotowaniu. Dzięki wcześniejszemu upieczeniu skrzydełek w piekarniku (czas pieczenia zależy od wielkości skrzydełek) mięso wprost się rozpada i jest bardzo soczyste. Dodatkowym plusem jest to, że nie musimy ich długo smażyć w głębokim...
Najnowsze przepisy
Błyskawiczna fasolka po bretońsku Szybkie, proste i... ⇖ 15
Uwierzycie, że jest już druga połowa Listopada?Nie raz... ⇖ 22
Makowiec z kremem czekoladowym to wilgotne, aromatyczne i... ⇖ 33
Są takie dania, które podczas gotowania przenoszą nas... ⇖ 23
Takie kulebiaki robię obowiązkowo na Wigilię i święta.... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Czy klasyczna „zebra” może stać się jeszcze bardziej... ⇖ 44
Gdybym miała wybierać między sernikiem, a szarlotką... ⇖ 77
Cytrynowy sernik na zimno ze śmietanki i mascarpone to... ⇖ 42
Oto pyszny przepis na kremowy sos śmietanowy z boczniakami... ⇖ 52
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 364
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1035
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 853
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 827
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 752
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 452
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 367









































