PIKANTNE SKRZYDEŁKA. PIECZONE I PANIEROWANE
Źródło: https://walijskiepichcenie.blogspot.com/2023/09/pikantne-skrzydeka-pieczone-i.html
Mięciutkie i aromatyczne. I meeega chrupiące. Może trochę czasochłonne, ale smak tych skrzydełek wynagradza nam czas spędzony na ich przygotowaniu. Dzięki wcześniejszemu upieczeniu skrzydełek w piekarniku (czas pieczenia zależy od wielkości skrzydełek) mięso wprost się rozpada i jest bardzo soczyste. Dodatkowym plusem jest to, że nie musimy ich długo smażyć w głębokim...
Najnowsze przepisy
Prosta sałatka śledziowa, którą możemy podać gościom... ⇖ 9
Dzień dobry :-) Grudzień to zabiegany miesiąc, więc u... ⇖ 9
Przepis nadelikatne, puszyste i wilgotne ciasto z dodatkiem... ⇖ 14
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na po prostu mega HIT... ⇖ 21
Mąka owsiana sprawia, że ciasto jest nieco delikatniejsze... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Czy klasyczna „zebra” może stać się jeszcze bardziej... ⇖ 56
Gdybym miała wybierać między sernikiem, a szarlotką... ⇖ 100
Cytrynowy sernik na zimno ze śmietanki i mascarpone to... ⇖ 52
Oto pyszny przepis na kremowy sos śmietanowy z boczniakami... ⇖ 61
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 393
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 299
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 290
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 234
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 187
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 170
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 144
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 79









































