PIKANTNE SKRZYDEŁKA. PIECZONE I PANIEROWANE
Źródło: https://walijskiepichcenie.blogspot.com/2023/09/pikantne-skrzydeka-pieczone-i.html
Mięciutkie i aromatyczne. I meeega chrupiące. Może trochę czasochłonne, ale smak tych skrzydełek wynagradza nam czas spędzony na ich przygotowaniu. Dzięki wcześniejszemu upieczeniu skrzydełek w piekarniku (czas pieczenia zależy od wielkości skrzydełek) mięso wprost się rozpada i jest bardzo soczyste. Dodatkowym plusem jest to, że nie musimy ich długo smażyć w głębokim...
Najnowsze przepisy
Klasyczny wigilijny farsz do pierogów z kapustą kiszoną... ⇖ 13
Tradycyjny farsz do uszek przygotowany z aromatycznych... ⇖ 15
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z... ⇖ 9
Składniki :3 kg buraczków ( waga po obraniu )2 większe... ⇖ 8
Kapusta z grochem to pyszne i syte danie, które zachwyci... ⇖ 31
Przepisy z bloga
Są takie wypieki, które potrafią poprawić humor już... ⇖ 58
Czy klasyczna „zebra” może stać się jeszcze bardziej... ⇖ 71
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1133
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 622
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 540
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 523
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 466
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 425
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 422
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 410
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 308









































