PIKANTNE SKRZYDEŁKA. PIECZONE I PANIEROWANE
Źródło: https://walijskiepichcenie.blogspot.com/2023/09/pikantne-skrzydeka-pieczone-i.html
Mięciutkie i aromatyczne. I meeega chrupiące. Może trochę czasochłonne, ale smak tych skrzydełek wynagradza nam czas spędzony na ich przygotowaniu. Dzięki wcześniejszemu upieczeniu skrzydełek w piekarniku (czas pieczenia zależy od wielkości skrzydełek) mięso wprost się rozpada i jest bardzo soczyste. Dodatkowym plusem jest to, że nie musimy ich długo smażyć w głębokim...
Najnowsze przepisy
13.12.2025 Magda Ta piernikowa owsianka z piekarnika to... ⇖ 24
Karpatka to jedno z tych ciast, które od razu przywołuje... ⇖ 28
W okresie bożonarodzeniowym a w zasadzie od pierwszych dni... ⇖ 23
Wilgotne brownie w świątecznej formie Pana Ciastka. Mały... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Są takie wypieki, które potrafią poprawić humor już... ⇖ 58
Czy klasyczna „zebra” może stać się jeszcze bardziej... ⇖ 71
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1290
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 639
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 555
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 539
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 482
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 441
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 433
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 421
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 323








































