Najnowsze przepisy
Lekka marynata do drobiu z grilla Jeżeli zależy nam na... ⇖ 24
Risotto to pyszna włoska klasyka,które sprawia, że ryż... ⇖ 52
pikantny kurczak Shawarma i libańskie podpłomyki raz jeszcze
A dzisiaj dalszy ciąg wczorajszego przepisu.Wczoraj upiekłam podpłomyki posypane czarnym sezamem. Można oczywiście jeść je z oliwą czy z masłem, ale moją intencją było odtworzyć danie z kuchni libańskiej, czyli kurczak na ostro z chlebkiem.Shawarma to bliskowschodni sposób przyrządzania mięsa, drobiu, wołowiny, baraniny, gdzie mięso podaje się po uprzednim upieczeniu w...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 267
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 195
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 271
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 219
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 191
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 248