Najnowsze przepisy
Zobacz moje zestawienie ciast i słodkości idealnych na... ⇖ 1
Faszerowane udka młodą kapustą to wyrafinowane danie,... ⇖ 2
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 71
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 51
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 75
Pinsa na słodko z ricottą i dżemem z róży
Pinsa, a właściwie pinsa romana, to starsza i mniej kaloryczna kuzynka pizzy. Przygotowywano pinsę już w Starożytnym Rzymie. Ten rodzaj podpłomyka pieczonego z mieszanki mąki różnych zbóż był już praktycznie zapomniany. Dzięki inwencji rzymskich piekarzy pinsa od 10 lat robi zawrotną karierę.I ja takie podpłomyki zakupiłam i wykorzystałam na śniadanie.Dodatki dowolne, a ja...
Przepisy z bloga
Szakszuka, pyszne danie kuchni arabskiej ale czemu nie... ⇖ 36
Omlet na śniadanie to idealne rozpoczęcie dnia. Można je... ⇖ 40
Ciasto idealne na cieplejsze dni bo musi przebywać w... ⇖ 139
Co to jest kapsalon? już wyjaśniam: Kapsalon to bardzo... ⇖ 34
Nieprzyzwoicie dobre, słodkie, lepkie, wilgotne, czasami... ⇖ 69
Te pyszne, małe pałki kurczakowe piekłam w kombiwarze... ⇖ 33