Najnowsze przepisy
Zupa szczawiowa to klasyczne danie kuchni polskiej, cenione... ⇖ 0
Malinowy sernik na ciasteczkowym spodzie to przepyszny... ⇖ 12
Podpłomyk po włosku, z pesto z rukoli, żółtkiem, pieczonymi warzywami i gorgonzolą
Idealny na śniadanie, szczególnie to weekendowe, też na lunch czy kolację. Dlaczego po włosku? Bo ciasto na ten podpłomyk jest bardzo podobne do tego na pizzę, potrzebuje więc trochę czasu na wyrośnięcie. Jeżeli mamy mało czasu to podpłomyk można zrobić bez drożdży i bez wyrastania, a upiec nawet na patelni, suchej, bez tłuszczu, ale bardzo dobrze rozgrzanej. Takie placki...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 252
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 182
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 256
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 205
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 179
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 236