Najnowsze przepisy
Ostatnio praca zawodowa zdominowała moje życie. Niektóre... ⇖ 8
Tosty francuskie z bananami i sosem orzechowym to proste i... ⇖ 13
Ten przepis na sernik z rabarbarem i galaretką po prostu... ⇖ 12
Sałatka z rukolą i oliwkamiSałatka doskonała do obiadu,... ⇖ 14
Szukasz pomysłu na elegancki i wyjątkowy obiad? Ten... ⇖ 29
Polewa lustrzana do ciast
Polewa lustrzana do ciast Prosta, lśniąca polewa do pokrywania owoców i robienia lustrzanej powłoki na ciastach. Składniki: 210 ml wody25 g cukru20 g skrobi ziemniaczanej50 ml wody1 łyżka soku cytrynowego Sposób przygotowania: 210 ml wody gotujemy w rondelku o grubym dnie. Skrobię, cukier, sok cytrynowy łączymy z 50 ml wody, mieszamy. Gotową masę wlewamy cienkim strumieniem...
Przepisy z bloga
Sałatka z rukolą i oliwkamiSałatka doskonała do obiadu,... ⇖ 14
Sos tzatziki z polskim akcentem Doskonały do mięs z... ⇖ 31
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 75
Krem pomarańczowy z mascarpone i kremówkiProsty krem z... ⇖ 49