Najnowsze przepisy
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 3
Szukasz pomysłu na szybki i pożywny obiad? Kotleciki z... ⇖ 6
Szybkie i proste do przygotowania, bezproblemowe i tylko z... ⇖ 12
Sos tzatziki z polskim akcentem Doskonały do mięs z... ⇖ 18
Pomidorowa tarta z zielonymi szparagami
Krucha tarta wypelniona delikatnym nadzieniem z ricotty o smaku pomidorowym. Zatopione i zapieczone w nim szparagi swietnie smakuja, szczegolnie ze wyczuwalna jest delikatna nuta wedzonki. CIASTO KRUCHE: 1 szklanka maki pszennej 2 szczypty soli szczypta proszku do pieczenia 50 g masla 1 jajko 1 lyzka smietany NADZIENIE: 1/2 peczka zielonych szparagow 250 g serka ricotta … Czytaj dalej Pomi...
Przepisy z bloga
Kremowy, waniliowy sernik na kruchym spodzie, którego... ⇖ 412
Zielone pierogi powstały za sprawą szpinaku, ale nie... ⇖ 551
Pizza z mięsem mielonym zatopionym w dobrze doprawionym i... ⇖ 614
Sakiewki z zielonych naleśników zapiekane w pomidorach to... ⇖ 565
Makaron z cukinią i tuńczykiem w aromatycznym sosie... ⇖ 553
Kasza jaglana z cukinią i pomidorami zapieczona razem z... ⇖ 558
Mazurek, czyli cienkie, kruche ciasto wypełnione kremem.... ⇖ 568
Prosta, a zarazem bardzo smaczna sałatka z brokułem,... ⇖ 2834