Najnowsze przepisy
Sos tzatziki z polskim akcentem Doskonały do mięs z... ⇖ 15
Rabarbarowe deserki z bita śmietaną to prawdziwa uczta... ⇖ 4
Świeża, kolorowa i chrupiąca sałatka, która doskonale... ⇖ 8
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta... ⇖ 10
Sałatka do grilla powinna być lekka, smaczna i prosta w... ⇖ 17
Postne śledzie w oleju lnianym
3 platy sledzia solonego6 lyzek oleju lnianego1 cebula czerwonasolŚledzie moczymy 4 godziny w wodzie zimnej albo mleku. Odsaczone zwijamy w rulon. W srodek wkladamy cebulke czerwona pokrojona w piorka. Śledzie ukladamy na talerzu i polewamy olejem lnianym. Podajemy z plastrami cebulki czerwonej. Cebule jest dobrze wczesniej zmorzyc sola. Czyli pokrojona solimy i odstawiamy na 15 minut.
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 439
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 255
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 421
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 270
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 244