Najnowsze przepisy
składniki:12 cienkich plasterków kiełbasy krakowskiej... ⇖ 3
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 8
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 39
przepis na borówki / jagody w syropie
składniki:3000 g borówek / jagód leśnychok. 1200 cukru wykonanie:Owoce myjemy, odsączamy, przesypujemy cukrem i odstawiamy na ok. 12 godz. (najlepiej na noc) aby puściły sok. Następnie wstawiamy na ogień i gotujemy ok. 5 min. Gorące owoce z syropem przekładamy do wyparzonych słoiczków i zakręcamy. Pasteryzujemy ok. 20 min. Wystudzone słoiczki przenosimy do spiżarni lub piwnicy.
Przepisy z bloga
składniki:12 cienkich plasterków kiełbasy krakowskiej... ⇖ 3
składniki:1 słoik selera konserwowego1 puszka ananasa1... ⇖ 51
składniki na ciasto na rurki:500 g mąki250 g masła,... ⇖ 1496
składniki:120 g świeżego szpinaku125 ml oleju3 jajka150... ⇖ 140