Najnowsze przepisy
#WspółpracaRecenzenckaTo był naprawdę piękny dzień, a... ⇖ 3
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 38
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 35
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 51
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 50
Pstrąg w zalewie octowej z gałązkami jodły i owocami jałowca
Czas, jaki został do Wigilii, to w sam raz, aby ryba w zalewie nabrała smaku. Jeśli lubicie tak przyrządzoną rybę to polecam zrobić już teraz. Z tej ilości pstrąga zrobiłam 4 słoiki litrowe i jeden mniejszy, który został już zjedzony na drugi dzień. Pozostałe słoiki pasteryzowałam. Pasteryzacja nie jest konieczna, jeśli zalejemy ciepłą rybę gorącą zalewą i będziemy...
Przepisy z bloga
Płatki kwiatów mniszka najlepiej pozyskać bezpośrednio... ⇖ 78
Przepis na ten chleb pochodzi z mojego archiwum z roku... ⇖ 77
Łyżeczka kurkumy spowodowała taki piękny kolor. Prosty... ⇖ 69