Mamy 231017 przepisów na 585 blogach.

Najnowsze przepisy

Ulotny zapach czereśni...

Ulotny zapach czereśni...

#WspółpracaRecenzenckaTo był naprawdę piękny dzień, a... ⇖ 3

Odrywany chlebek ziołowy

Odrywany chlebek ziołowy

Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 38

Grillowana cukinia Kala...

Grillowana cukinia Kala...

Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 35

Ogórki Małosolne

Ogórki Małosolne

Ogórki Małosolne Ogórki małosolne — to nie tylko... ⇖ 41

Czekolada na gorąco...

Czekolada na gorąco...

Cześć! Czy wy tez tak macie że czasami przyjdzie wam... ⇖ 25

NAMELAKA CZEKOLADOWA

NAMELAKA CZEKOLADOWA

Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 51

Z ŁĄKI NA TALERZ:...

Z ŁĄKI NA TALERZ:...

Jeszcze zanim zrobiło się tak chłodno i przymrozki... ⇖ 33

pączki na suchych...

pączki na suchych...

Składniki: drożdże suche 1 opakowanie, mąką tortowa... ⇖ 36

Torcik Biała Dama

Torcik Biała Dama

Torcik Biała DamaLekki, nieduży torcik na orzechowym... ⇖ 52

Ciasto biszkoptowe...

Ciasto biszkoptowe...

Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 50

Wyświetlono: 290 razy

Pstrąg w zalewie octowej z gałązkami jodły i owocami jałowca

Pstrąg w zalewie octowej z gałązkami jodły i owocami jałowca

Czas, jaki został do Wigilii, to w sam raz, aby ryba w zalewie nabrała smaku. Jeśli lubicie tak przyrządzoną rybę to polecam zrobić już teraz. Z tej ilości pstrąga zrobiłam 4 słoiki litrowe i jeden mniejszy, który został już zjedzony na drugi dzień. Pozostałe słoiki pasteryzowałam. Pasteryzacja nie jest konieczna, jeśli zalejemy ciepłą rybę gorącą zalewą i będziemy...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Herbaty fermentowane,...

Herbaty fermentowane,...

„Cudze chwalicie swego nie znacie” powtórzył znane... ⇖ 20

Galaretka z mniszka...

Galaretka z mniszka...

Płatki kwiatów mniszka najlepiej pozyskać bezpośrednio... ⇖ 78

Marynowane pączki...

Marynowane pączki...

Marynowane pączki mniszka lekarskiego przypominają... ⇖ 36

Chleb żytni z mąką...

Chleb żytni z mąką...

Przepis na ten chleb pochodzi z mojego archiwum z roku... ⇖ 77

Kiszone cytryny

Kiszone cytryny

Kiszone cytryny to kuchnia północnej Afryki a także... ⇖ 43

Domowy makaron z mąki...

Domowy makaron z mąki...

Pomysłów na kształt makaronu może być wiele w... ⇖ 66

Na zakwasie z tartym...

Na zakwasie z tartym...

Moi drodzy, apel do Was, czas zakasać rękawy i piec... ⇖ 71

Chleb żytnio-orkiszowy...

Chleb żytnio-orkiszowy...

Łyżeczka kurkumy spowodowała taki piękny kolor. Prosty... ⇖ 69

Radiowy przepis na...

Radiowy przepis na...

Przepis usłyszałam w radiu. Słuchaczka radia Ania,... ⇖ 78

Pełnoziarnisty z...

Pełnoziarnisty z...

Jarmuż warzywo zimowe, należy do warzyw kapustowatych.... ⇖ 90

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM