Pstrąg z miętą - Trout Stuffed with Fresh Mint - Trota alla menta
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2017/05/pstrag-z-mieta-trout-stuffed-with-fresh.html
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki /Ingredients/Ingredientipstrąg (np. łososiowy)/ (salmon) trout (fillet)/ trota (salmonata)kilka gałązek świeżej mięty/ fresh mint (bunch)/ mazzo di menta frescakilka orzechów włoskich/ several walnuts/ qualche noce1 łyżka miodu/ 1 tbs honey/ 1 cucchiaio di mielesól i pieprz do...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 11
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 16
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 14
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 71
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 56









































